Kiełbaska Chorizo 70g

Chorizo.png

Art.nr:

3257
Idealna dla miłośników kuchni hiszpańskiej. Kiełbaska z mięsa wieprzowego (100 g wyrobu wyprodukowano ze 103 g mięsa), z dodatkiem aromatycznych przypraw. Kiełbasa zawiera paprykę, która nadaje jej charakterystyczny czerwony kolor. Olé!

Składniki

mięso wieprzowe (100 g wyrobu wyprodukowano ze 103 g mięsa), sól, skrobia ziemniaczana, cukier, glukoza, syrop glukozowy, przyprawy, aromaty, ekstrakty przypraw, maltodekstryna, stabilizator: difosforany, przeciwutleniacze: kwas askorbinowy, askorbinian sodu, barwnik: ekstrakt z papryki, substancja konserwująca: azotyn sodu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA

na 100g
Wartość energetyczna 1263 kJ
Wartość energetyczna 305 kcal
Tłuszcz 26 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 10,4 g
Węglowodany 2,7 g
w tym cukry 0,8 g
Białko 15 g
Sól 3 g

Produkt wyjąć z mroźni i rozmrażać w warunkach chłodniczych 0°C do +5 °C max. 8°C. Po rozmrożeniu umieścić na rozgrzanym roller-grillu na ok. 20 minut do osiągnięcia minimalnej temperatury wewnątrz produktu 63°C. Może pozostać na roller-grillu max. 4 godziny
Mroźnia: 240 dni w temperaturze min. -18°C. Warunki chłodnicze: 72 godz. w temperaturze 0°C do +5 °C max. 8°C (max. łączny czas przechowywania od momentu wyjęcia z mroźni). Produkt nadaje się do spożycia po obróbce termicznej. Po rozmrożeniu produkt nie nadaje się do ponownego zamrożenia.
Polska
240 dni od daty produkcji
Produkt nie zawiera alergenów
Liczba sztuk/karton 80 szt
Waga/Opakowanie 0,7 kg
Liczba opakowań /karton 8 szt
Waga/Karton 5,6 kg
Ilość kartonów/Warstw na palecie 120/10

Zobacz inne

Sibylla footer