Panini z pieczarkami i serem 200g

Panini_ieczarki_ser.png

Art.nr:

3278
Delikatne kawałki pieczarek połączone z aromatycznym serem, podawane na chrupiącym, lekko wypiekanym panini..ach..uczta dla podniebienia!

Składniki

Pieczywo 55% [mąka PSZENNA, woda, sól, drożdże, GLUTEN PSZENNY, środek do przetwarzania mąki: L-cysteina, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy]; farsz pieczarkowy 20% [pieczarki, cebula, sól, olej rzepakowy]; ser 15% [MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: karoteny]; majonez [olej rzepakowy, woda, cukier, żółtka JAJA w proszku, musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy), ocet spirytusowy, sól, skrobia modyfikowana E1422 (z kukurydzy), regulator kwasowości (kwas mlekowy), substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), barwnik (karoteny), przeciwutleniacz (sól wapniowo - disodowa EDTA)]

WARTOŚĆ ODŻYWCZA

na 100g
Wartość energetyczna 1110 kJ
Wartość energetyczna 265 kcal
Tłuszcz 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,3 g
Węglowodany 29 g
w tym cukry 1,4 g
Białko 9 g
Sól 1,7 g

Produkt rozmrozić. Contact grill nagrzany do 250°C z ogranicznikiem. Produkt rozpakować z folii i umieścić pomiędzy dwoma stronami papieru pergaminowego uprzednio rozłożonego na contact grillu. Po jego zamknięciu uruchomić minutnik 4.00, po tym czasie wyjąć produkt z papieru i podać na tacce. Minimalna temperatura wewnątrz produktu bezpiecznego do spożycia to 63°C.
Mroźnia: 365 dni w temperaturze min. -18°C Warunki chłodnicze: 72 godz. w temperaturze 0°C do +5 °C max. 8°C (od momentu wyjęcia z mroźni, rozmrażać w zamkniętych zgrzewkach). Produkt nadaje się do spożycia po obróbce termicznej. Po rozmrożeniu produkt nie nadaje się do ponownego zamrożenia.
Polska
365 dni od daty produkcji
Zawiera: gluten, jaja, mleko, gorczycę, Może zawierać: ryby, nasiona sezamu, seler, dwutlenek siarki i siarczyny, soja, orzechy
Liczba sztuk/karton 18 szt
Waga/Opakowanie 0,2 kg
Liczba opakowań /karton 18 szt
Waga/Karton 3,6 kg
Ilość kartonów/Warstw na palecie 72/9

Zobacz inne

Sibylla footer