Panini z szynką i serem 195g

Art.nr:
3315Składniki
Pieczywo 53,8% (mąka pszenna, woda, sól, drożdże, gluten pszenny, środek do przetwarzania mąki: L-cysteina, przeciwutleniacz: E300); szynka 20,5% [mięso
wieprzowe, woda, sól, białko sojowe, regulator kwasowości: E261, E326; stabilizatory: E451, E452, substancja zagęszczająca: E407, cukier, aromaty (laktoza), wzmacniacz smaku: E621, glukoza, białko wieprzowe, przeciwutleniacz: E316, substancja konserwująca: E250]; ser 15,4% (mleko, sól, stabilizator: E509, kultury bakterii); majonez 10,3% [olej rzepakowy, woda, cukier, żółtko jaja w proszku (jaja z chowu ściółkowego), musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy), ocet spirytusowy, sól, skrobia modyfikowana E1422 (z kukurydzy), regulator kwasowości: E270, substancje zagęszczające: E412, E415, barwnik: E160a, przeciwutleniacz: E385].
WARTOŚĆ ODŻYWCZA
na 100gWartość energetyczna | 1100 kJ |
Wartość energetyczna | 262 kcal |
Tłuszcz | 12 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,5 g |
Węglowodany | 26 g |
w tym cukry | 0,9 g |
Białko | 11 g |
Sól | 1 g |

Produkt rozmrozić. Contact grill nagrzany do 250°C z ogranicznikiem. Produkt rozpakować z folii i umieścić pomiędzy dwoma stronami papieru pergaminowego uprzednio rozłożonego na contact grillu. Po jego zamknięciu uruchomić minutnik 4.00, po tym czasie wyjąć produkt z papieru i podać na tacce. Minimalna temperatura wewnątrz produktu bezpiecznego do spożycia to 63°C.
Mroźnia: 365 dni w temperaturze min. -18°C.
Warunki chłodnicze: 72 godz. w temperaturze 0°C do +5 °C max. 8°C (od momentu wyjęcia z mroźni, rozmrażać w zamkniętych zgrzewkach).
Produkt nadaje się do spożycia po obróbce termicznej. Po rozmrożeniu produkt nie nadaje się do ponownego zamrożenia.
Polska
365 dni od daty produkcji
Zawiera: GLUTEN, SOJA, JAJA, MLEKO, GORCZYCĘ
Może zawierać: RYBY, ORZECHY, DWUTLENEK SIARKI I SIARCZYNY
Liczba sztuk/karton | 18 szt |
Waga/Opakowanie | 0,195 kg |
Liczba opakowań /karton | 18 szt |
Waga/Karton | 3,51 kg |
Ilość kartonów/Warstw na palecie | 72/9 |