Art.nr: 3312

Kiełbaska bekon i ser 70g

Kiełbaska bekon i ser to klasyka amerykańskiego street foodu. Zrobiona z mięsa wieprzowego i wołowego (75%) z dodatkiem sera wędzonego. To jedna z najlepszych kombinacji smakowych!

SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA

Produkt wyjąć z mroźni i rozmrażać w warunkach chłodniczych 0°C do +5°C max. 8°C. Produkt wyjąć z mroźni i rozmrażać w warunkach chłodniczych 0°C do +5 °C max. 8°C. Po rozmrożeniu umieścić na rozgrzanym roller-grillu na ok. 20 minut do osiągnięcia minimalnej temperatury wewnątrz produktu 63°C. Może pozostać na roller-grillu max. 4 godziny

PRZECHOWYWANIE

Mroźnia: 240 dni w temperaturze min. -18°C

Warunki chłodnicze: 72 godz. w temperaturze 0°C do +5 °C max. 8°C (max. łączny czas przechowywania od momentu wyjęcia z mroźni)

Produkt nadaje się do spożycia po obróbce termicznej. Po rozmrożeniu produkt nie nadaje się do ponownego zamrożenia

SKŁADNIKI

mięso wieprzowe (50%), bekon wieprzowy wędzony (18%), woda, mięso wołowe (7%), ser żółty – 7% [mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia; kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny]; skrobia ziemniaczana, sól, stabilizator: trifosforany; glukoza, przyprawy, suszona cebula, suszony czosnek, cukier, ekstrakty przypraw, aromat dymu wędzarniczego, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu.

ALERGENY

Produkt zawiera mleko.
Możliwa obecność zbóż zawierających gluten, soi, selera oraz gorczycy.

KRAJ POCHODZENIA

POLSKA

WARTOŚĆ ODŻYWCZA 100G GOTOWEGO PRODUKTU

Wartość energetyczna 1065 kJ/257 kcal

Tłuszcz 20g

- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8.0g

Węglowodany 5.1g

- w tym cukry 0.5g

Białko 14g

Sól 2.4g

DANE LOGISTYCZNE

Karton wymiary: szer. 210mm ,wys. 130mm, dł. 325mm

Pojedynczy produkt: 1 szt./70g

Ilość sztuk w kartonie/Waga kartonu: 80/5,6kg

Ilość sztuk w zgrzewce: 10

Ilość zgrzewek w kartonie: 8

Zgrzewka: 10x70g = 700g

Ilość kartonów/warstw na palecie: 120/10

Waga netto palety: 672kg

Wym. palety: 120x 80cm

DATA MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI

240 dni od daty produkcji