Idealna dla miłośników kuchni hiszpańskiej. Kiełbaska z mięsa wieprzowego (100 g wyrobu wyprodukowano ze 103 g mięsa), z dodatkiem aromatycznych przypraw. Kiełbasa zawiera paprykę, która nadaje jej charakterystyczny czerwony kolor. Olé!
Produkt wyjąć z mroźni i rozmrażać w warunkach chłodniczych 0°C do +5 °C max. 8°C. Po rozmrożeniu umieścić na rozgrzanym roller-grillu na ok. 20 minut do osiągnięcia minimalnej temperatury wewnątrz produktu 63°C. Może pozostać na roller-grillu max. 4 godziny
Mroźnia: 240 dni w temperaturze min. -18°C
Warunki chłodnicze: 72 godz. w temperaturze 0°C do +5 °C max. 8°C (max. łączny czas przechowywania od momentu wyjęcia z mroźni)
Produkt nadaje się do spożycia po obróbce termicznej. Po rozmrożeniu produkt nie nadaje się do ponownego zamrożenia
mięso wieprzowe (100 g wyrobu wyprodukowano ze 103 g mięsa), sól, skrobia ziemniaczana, cukier, glukoza, syrop glukozowy, przyprawy, aromaty, ekstrakty przypraw, maltodekstryna, stabilizator: difosforany, przeciwutleniacze: kwas askorbinowy, askorbinian sodu, barwnik: ekstrakt z papryki, substancja konserwująca: azotyn sodu
Produkt nie zawiera alergenów
Polska
Wartość energetyczna 1263 kJ/305 kcal
Tłuszcz 26g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 10.4g
Węglowodany 2.7g
- w tym cukry 0.8g
Białko 15g
Sól 3.0g
Karton wymiary: szer. 210mm ,wys. 130mm, dł. 325mm
Pojedynczy produkt: 1 szt./70g
Ilość sztuk w kartonie/Waga kartonu: 80/5,6kg
Ilość sztuk w zgrzewce: 10
Ilość zgrzewek w kartonie: 8
Zgrzewka: 10x70g = 700g
Ilość kartonów/warstw na palecie: 120/10
Waga netto palety: 672kg
Wym. palety: 120x 80cm
240 dni od daty produkcji