Idealna dla miłośników kuchni włoskiej. Parówka z mięsa wieprzowego z dodatkiem bazylii, oregano i suszonych płatków pomidorów. Buon appetito!
Produkt wyjąć z mroźni i rozmrażać w warunkach chłodniczych 0°C do +5 °C max. 8°C. Po rozmrożeniu umieścić na rozgrzanym roller-grillu na ok. 20 minut do osiągnięcia minimalnej temperatury wewnątrz produktu 63°C. Może pozostać na roller-grillu max. 4 godziny
Mroźnia: 240 dni w temperaturze min. -18°C
Warunki chłodnicze: 72 godz. w temperaturze 0°C do +5 °C max. 8°C (max. łączny czas przechowywania od momentu wyjęcia z mroźni)
Produkt nadaje się do spożycia po obróbce termicznej. Po rozmrożeniu produkt nie nadaje się do ponownego zamrożenia
mięso wieprzowe (66%), woda, skrobia ziemniaczana, sól, białko SOJOWE, olej rzepakowy, pomidory suszone w płatkach, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, stabilizator: trifosforany, błonnik PSZENNY bezglutenowy, przeciwutleniacze: askorbinian sodu, kwas izoaskorbinowy, bazylia suszona, oregano suszone, przyprawy, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca: azotyn sodu
Zawiera soję oraz zboża zawierające gluten
Polska
Wartość energetyczna 1187 kJ/287 kcal
Tłuszcz 25g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 10g
Węglowodany 4.4g
- w tym cukry 1.3g
Białko 11g
Sól 2.3g
Karton wymiary: szer. 210mm ,wys. 130mm, dł. 325mm
Pojedynczy produkt: 1 szt./70g
Ilość sztuk w kartonie/Waga kartonu: 80/5,6kg
Ilość sztuk w zgrzewce: 10
Ilość zgrzewek w kartonie: 8
Zgrzewka: 10x70g = 700g
Ilość kartonów/warstw na palecie: 120/10
Waga netto palety: 672kg
Wym. palety: 120x 80cm
240 dni od daty produkcji