Bułka pszenna do hot doga w stylu francuskim w pełni wypieczona, miękka i delikatna w środku, chrupiąca na zewnątrz. Zmieści dwie kiełbaski. Najlepiej smakuje po zgrillowaniu w naszym opiekaczu.
Po wyjęciu zamkniętego kartonu z mroźni, rozmrażanie produktów trwa około 5 – 6 godzin.
Po wyjęciu z kartonu worka foliowego z mrożonymi produktami rozmrażanie produktów trwa około 2 – 2,5 godzin.
Po całkowitym rozmrożeniu produkt opiekać w urządzeniu typu contact -grill w temperaturze 230-250 st.C przez około 1 minutę.
Mroźnia: 270 dni w temperaturze min. -18°C.
W temperaturze otoczenia 72 godz. w zamkniętym opakowaniu foliowym (max. łączny czas przechowywania od momentu wyjęcia z mroźni).
Po rozmrożeniu produkt nie nadaje się do ponownego zamrożenia. Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu (worku foliowym).
mąka PSZENNA (59%) woda, mąka ŻYTNIA (3%), drożdże, olej roślinny (rzepakowy), sól, cukier, substancja zagęszczająca: guma guar (E412), mieszanka wypiekowa [regulator kwasowości (E262), mąka PSZENNA, mąka SOJOWA, gluten PSZENNY, środek do przetwarzania mąki (E300), enzymy (PSZENICA), nieaktywne drożdże], substancja konserwująca:
dwuoctan sodu (E 262ii).
Zawiera: zboża zawierające GLUTEN, SOJĘ.
Może zawierać: sezam, orzechy włoskie, orzechy laskowe, mleko, orzeszki arachidowe, jaja.
Polska
Wartość energetyczna 1006 kJ/238 kcal
Tłuszcz 2,9g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.4g
Węglowodany 45g
- w tym cukry 1.2g
Białko 6.9g
Sól 1.3g
Karton wymiary: szer. 235mm, wys. 205mm, dł. 540mm
Pojedynczy produkt: 1 szt./110g
Worek: 10szt/1,1kg
Ilość sztuk w kartonie/Waga kartonu: 30/3,3kg
Ilość kartonów/warstw na palecie: 56/8
Waga netto palety: 184,8kg
Wym. palety: 120x 80cm x 1790
270 dni od daty produkcji